Monday, October 24, 2011

tukar lagi dan lagi

++ korang mesti terfikir dengan apa maksud aku tuka lagi dan lagi,, okayy.. aku dah break dengan azhar actly. orang luar dok sebuk tanya KENAPA, jawapan dia tak dea jodoh lahh kawan.. tak kan nak pakse pakse lagi kan.. FULLSTOP ! and now aku dengan seseorang yang sangat memahami aku. ehh, btw mesti korang terfikirkan kenapa aku tak tuka pic azhar tuh.. erm,, nanti lahh.. malas nak edit. aku perlukan kerajinan yang menggunung untuk edit belog ney.. aku just nak bagi tahu tuh jea dulu.. okayy byee

No comments: