Sunday, October 16, 2011

on board

++ okay, sekian lame suda aku da ta update belog aku ney,, tapi tak sangka rating visiter aku naik .. woit woit aku tahu jea sape punya keja benda ney semua.. budak kampung tuh lahh.. dea kan stalker terbaik aku.. btw aku na tutup dah pown belog aku ney.. tapi bila aku bukak agak banyak comment yang menyengit kan telinga ney,, aku balas ah kejap kan.. bukan apa, manusia sorang ney memang jenis tak makan saman,, dea egt aku bodo macam kakak dea ke apa? HAHAHAH ! aku punya belog boley detect dari mana comment tuh datang.. jangan aku bagi kau malu lagi ye perempuan kampung ? lu tuh lahh stok minta sedekahh orang jea weii,, merayu bagai.. sadis wei idup macam kau.. 1st dea comment mengenai muka aku ? TETT aku ta pena bangga dengan apa yang aku ada, tapi aku dah cukup bersyukur jea :) kau cemburu ? kau tanya TUHAN sebab aku ney hamba yang lemah,, ney aku nak bukak ajaran agama untuk kau kan =='. second dea cakap kalu aku pandai kenapa aku dapat poli jea.. jawapan nya ialah, aku dapat tawaran kos mescom uitm melaka lah kawan, tapi aku ta pegi, sebab bukan minat aku.. kau nak tengok result aku kew ? na compare dengan result kau ? menangis kambing kau nanti.. hahaah then aku dapat tawaran poli untuk 1st intake ye awak.. aku ulang balek yea,, 1st INTAKEEE ! ahahahhah,, erti kata kain nya, aku bukan budak rayuan macam kau.. sob sob sob.. dan comment ke 3 dea bengang bila aku cakap aku icon fesyen skolah aku ? gila busuk plus cemburu bebenor kau dekat aku yehh ? tak pe lahh,, aku biase jea layan perangai busuk hati kau dengan kakak kau.. takan lahh dekat 4 tahun aku boleh terima prangai korang, sekarang aku tak boleh terima pulak kan ? btw tiba2 aku teringat kau cakap, kau suka lelaki berkulit gelap, baru nampak jantan sikit,putih putih kau tak suka ? erkk.. pelik lah taste kau kan ? ehh ehh kew lelaki yang ta nak dekat kau ? duhaii,, celupar nya mulut aku ney.. takut aku kena santau.. TETT ! kau ta penat ke busuk busuk hati dekat orang ea ?? kau tak bersyukur ke dengan apa yang kau ada ? makin lama makin sedih aku tengok diri kau.. dah la belajar LEM sangat, hati pulak busuk.. kawan ohh kawan,, orang kata, bia lua buruk,dalam cantekk.. tak de orang meluat.. manis jugak orang tengok.. tapi kau ney lain beb,,luar dalam tak elok.. tak de yang manis untuk orang tengok dahh.. malas nak layan comment kau lagi lepas ney.. nanti aku pown ikut jadi mulut jahat macam kau.. kbhaii

No comments: