Wednesday, May 4, 2011

KEMBALI PULANG

:: rasenya kali ney mst agak panjang lah aku cerita sikit dekat belog aku yang tak beberapa nak lawa dan comel ney. ye lah,aku bukan nya reti sangat nak mengedit ney. lately ni aku rase tangan aku macam malas lagi berat untuk menaip dan mengupdate belog aku ni.. entah lahh.. aku rase aku dah kena santau dah.. santau untuk aku malas menaip ! ehh.korang dah tengok cerita SERU dah ? ramai orang cakap agak enjoy lah cerita tuh.. tapi aku belom berkesempatan lagi untuk tengok. aku nie sibuk dengan meeting sane,meeting sini ! *tangan di dada,mata ke atas* itu mst azhar akan cakap dekat aku.. padahal aku dekat ofis sibuk menagupdate status aku dekat FB je. dalam 1 hari tuh ada lah dalam 5 status aku.. so fren2 aku dah tak larat nak comment status aku,ramai jugak asek LIKE jerk ! dah ta larat nak berbalas comment dengan aku lah tuh ! ceit ! bile terbukak cerita pasal fb ni baru aku teringat,yang fb aku 2 ada penunggu ! SERAM ta ??*nyorok bawah selimut sambil gigit jari, jangan korang tak tahu,korang tengah best2 bergosip dengan kawan korang dekat IM sekali chat korang yang penuh dekat bawah tuh satu2 naek ? HAAAA ! seram kan nok ! tuh laa,mak ni lagi seram. lepas 2 DP aku,aku letak pix aku sorang bertuka dengan tiba2 nya kepada gamba 2 orang.. EHH ! bukan ke baru 2 saat lepas aku nampak pix aku sorang.. kuang asam punya penunggu ! mesti penunggu 2 cemburu aku ramai sangat yang add tiap hari.. yang pastinya penunngu fb aku 2 ialah hantu jenis lelaki.. sebab,bila aku comment dan chat dgn lelaki dea akan buang ! aikk ! pandai pulak penunggu ney cemburu ye ! dasyat sungguh ! lepas sume ny reda, mesti tibe2 pone aku yang tak beberapa nak maju tuh akan berdering ! TETT ! itulah dea penunggu FB aku telefon sambil mara2 ! sebab aku baek sangat layan sume fren laky aku.. *pak cek penunggu mara + cemburu lah tuh ! haiih !

aku sekarang dah abis praktikal dah. so skrang mase untuk aku perah otak aku sampay kering untuk mengeluarkan idea untuk membuat report.. act aku agak ta reti untuk buat benda2 ney.. yang best nya,azhar yang akan tolong buat untuk aku.. aku tolong sikit2 jugak lah ! aku bukan nya reti,nanti tah pape jampi serapah yang aku dok cakap kan dekat dalam tuh,,skali terus kena repeat PRAKTIKAL ! weii ! tak sanggup den doo ! makin lambat lah den kawen cm tuh ! aouch ! jangan gedix maya ! ta do orang dok berkonan nan ko do ! HAHAH ! ehhh,abes tuh,in relationship tuh apa cite ? haaaa ! JENG JENG JENG !sekarang ney,lagi setaon aku akan habis blaja dekat POLI PREMIER yang tak beberapa nak premier lagi tuh.. insyallah aku abis mengikut waktu yang ditetapkan ! lepas tuh,MUNGKIN aku akan FLY pekan baru indonesia untuk menyambung pengajian aku dekat sana.. aku akan tukar kos ke LAW ! cik ney bakal menjadi lawyer ? sesuai ka ? tapi semua itu hanya lah perangcangan lagi.. semua keputusan pada parents aku,dorang yang akan tetapkan.. aku terima jerk.. klo jadi dalam bulan 5 ataw 6 aku terbang lah.. means aku akan tinggal dekat sini dan enjoy dengan kawan2 aku hanya untuk setahun! pajam celik pejam celik jerk lah tuh kan ! dup dap dup dap.. jantung aku bilew dok pikir keadaan aku dekat sane nanti jao SANGAT2 dari family aku.. banyak benda yang aku kena sediakan dari sekarang.. so doa2 jerk lah yang terbaik tok aku ye :) thanx !

No comments: