Wednesday, March 9, 2011

berkayuh ala2 hindustan

cehhh ! entry tah pape tah.. las wek ary ahd bertarikh 6 aribulan 3 maya dengan azhar and tidak lupa juga kakak azhar iaitu k'syeera bersama2 kawan dia pergi ke bukit cerakah ! pewiit ! first sekali maya nak cakap sesuatu,mulai hari ini ejaan pada blog tidak lagi menggunakan ayat2 manja ataw ayat POWER kuala lumpur.. ceittt ! sebab pe ? sebab nak menyenangkan orang paham apa yang ditulis oleh maya.. tak de lah terbelit2 lidah korang nak bacekan.. oke ! sekarang kita cerita pasal bukit cerakah pula. konon2 nya kiteowg plan nak gerak pukul 7.30 pagi.. biasa lah nyah ! janji melayu kan.. memang tak kan tepat nyer lah.. mula2 pergi makan lah dulu,pagi2 maya dah melantak nasi lemak ayam.. konon nya nak bagi energy lah tuh ! hakkktui !! tak de makna nya lah.. padahal kalau dah bangun tidur tue mesti nak melantak,kalau tak memang tak boleh berfungsi seperti seadanya.. HAHA.. lepas tuh gerah lah kan,sampay sane jerk lebih kurang pukul 10.30,daftar lah nama tuk basikal kan. tungu punya tungu ! haiya ==' pkul 12.30 baru dapat.. sebab kiteorang punya group 12 orang tue yang lama tungu tue.. so nak diringkaskan lah cerita ni,dekat sana memang best lah tersangat.. habis 1 tempat tue kiteorang redah.. maya nak nasihat kan dekat korang2 yg nak pergi tue,bawak 1 set pakaian jugak oke.. sebab korang akan berpeluh gila VAVI ! nanti boleh lah korang mandi dekat sana.. tak kan nak jalan dengan badan korang yang berbau wangi tue kan.. masuk kereta je habis semua pengsan.. nak masukkan pix maya pergi bukit cerakah.. tapi esok2 lah yee.. malas lah.. papai !

No comments: