Tuesday, November 22, 2011

Monday, October 24, 2011

tukar lagi dan lagi

++ korang mesti terfikir dengan apa maksud aku tuka lagi dan lagi,, okayy.. aku dah break dengan azhar actly. orang luar dok sebuk tanya KENAPA, jawapan dia tak dea jodoh lahh kawan.. tak kan nak pakse pakse lagi kan.. FULLSTOP ! and now aku dengan seseorang yang sangat memahami aku. ehh, btw mesti korang terfikirkan kenapa aku tak tuka pic azhar tuh.. erm,, nanti lahh.. malas nak edit. aku perlukan kerajinan yang menggunung untuk edit belog ney.. aku just nak bagi tahu tuh jea dulu.. okayy byee

Sunday, October 16, 2011

on board

++ okay, sekian lame suda aku da ta update belog aku ney,, tapi tak sangka rating visiter aku naik .. woit woit aku tahu jea sape punya keja benda ney semua.. budak kampung tuh lahh.. dea kan stalker terbaik aku.. btw aku na tutup dah pown belog aku ney.. tapi bila aku bukak agak banyak comment yang menyengit kan telinga ney,, aku balas ah kejap kan.. bukan apa, manusia sorang ney memang jenis tak makan saman,, dea egt aku bodo macam kakak dea ke apa? HAHAHAH ! aku punya belog boley detect dari mana comment tuh datang.. jangan aku bagi kau malu lagi ye perempuan kampung ? lu tuh lahh stok minta sedekahh orang jea weii,, merayu bagai.. sadis wei idup macam kau.. 1st dea comment mengenai muka aku ? TETT aku ta pena bangga dengan apa yang aku ada, tapi aku dah cukup bersyukur jea :) kau cemburu ? kau tanya TUHAN sebab aku ney hamba yang lemah,, ney aku nak bukak ajaran agama untuk kau kan =='. second dea cakap kalu aku pandai kenapa aku dapat poli jea.. jawapan nya ialah, aku dapat tawaran kos mescom uitm melaka lah kawan, tapi aku ta pegi, sebab bukan minat aku.. kau nak tengok result aku kew ? na compare dengan result kau ? menangis kambing kau nanti.. hahaah then aku dapat tawaran poli untuk 1st intake ye awak.. aku ulang balek yea,, 1st INTAKEEE ! ahahahhah,, erti kata kain nya, aku bukan budak rayuan macam kau.. sob sob sob.. dan comment ke 3 dea bengang bila aku cakap aku icon fesyen skolah aku ? gila busuk plus cemburu bebenor kau dekat aku yehh ? tak pe lahh,, aku biase jea layan perangai busuk hati kau dengan kakak kau.. takan lahh dekat 4 tahun aku boleh terima prangai korang, sekarang aku tak boleh terima pulak kan ? btw tiba2 aku teringat kau cakap, kau suka lelaki berkulit gelap, baru nampak jantan sikit,putih putih kau tak suka ? erkk.. pelik lah taste kau kan ? ehh ehh kew lelaki yang ta nak dekat kau ? duhaii,, celupar nya mulut aku ney.. takut aku kena santau.. TETT ! kau ta penat ke busuk busuk hati dekat orang ea ?? kau tak bersyukur ke dengan apa yang kau ada ? makin lama makin sedih aku tengok diri kau.. dah la belajar LEM sangat, hati pulak busuk.. kawan ohh kawan,, orang kata, bia lua buruk,dalam cantekk.. tak de orang meluat.. manis jugak orang tengok.. tapi kau ney lain beb,,luar dalam tak elok.. tak de yang manis untuk orang tengok dahh.. malas nak layan comment kau lagi lepas ney.. nanti aku pown ikut jadi mulut jahat macam kau.. kbhaii

Friday, July 8, 2011

MELUAT !

::.. 1 ary nanti dak kampung ney akan terkejut besar ! aku ta saba na tengok dea or siblings dea dtg jumpa aku sendr,, sbb TETTT ! sape sangka kan ?? haaaa,, dulu kau bukan maen seronok kena kan aku ! sekarang dalam diam,SISTER kau d perbodo kan ! HAHAHA !!

::..sekian terima kasih..::
dendam TETAP dendam !!
"kau tak boley pakse org supaya syg kau !!"

kau porak peranda kan idup aku kan !
now,,
TURN aku pulak !

LEBIU LAA SAYANG !!

Wednesday, July 6, 2011

NOT IN MOOD




::.. ta de bnyk bnd na share nan korang sbb lately ney mod agak down ! sory sbb agak berkurun ta update belog ! t le gua de mod yang rajin serajin ny gua cete dari awal hingga akhir ane2 cete yang gua ta tulis lagi okei,, GUA JANJI ! so now,gua just nak share bbrape pix time gua gua nan few person g weding abg fared tat kuala lipis !



::.. korang cuci la mata dengan few pix yang aku post ney yee ! act time ney 5 bjik kete yang g,, riuh ta riuh la plop ern,, ak nan partner ak pkai putih ! tapi baju aku de biru2 ckit ern,, dowg dok cakap mcm time tuh weding kiteowg lak ! ahha !! pape jerk la kan,, :) selamat mencemburukan diri sendiri ! PYE !

Friday, May 6, 2011

GERAM kembang kempis !


:: sejak kebelakangan nie angin aku ta beberapa nak baik.. sekarang musim monsun barat daya lah kut 2. ape org dok buat ade je yang buat aku tak senang dudok ! de jerk yang buat aku tak puas hati ! lagi2 klo pasal A'I aku tuh ! sensitif abes lah kan ! macam daun semalu,bilew terpegang kecut abes ! kalo boley sorok dalam cengkerang aku sorok jerk,dok dalam tuh diam2 ! orang ta kaco aku,aku pon tak kaco orang. kan baek macam tuh !
aku mane ade spesis kuat cemburu,aku jarang melayan prasaan ney. tapi aku selalu akan geledah fb A'I tiap hari,walau pun benda yang same jugak aku tengok.. saje untuk menyedapkan haty. aku geram kalo gurl dok write dekat wall dea,tuh laa,ini lahh ! hasihh ! tapi kalo kaly dok conteng wall aku boley plop aku layan ea? haa ! mesti lah ! aku anggp dorang kawan jerk! tuh jerk alasan yang slalu aku kasi !

sekali kembang kempis,kembang kepis aku tgk de gurl write dekat wall A'I cakap thanx for karok then nex wat plan ? wahhh ! kaki tgn ney rase dah rngan,pernafasan tak tentu hala,idung pown jup2 kembang lepas tuh kempis alek ! ney ta boley jadi,pone terus aku capai seganas2 nya. kol A'I untuk tnya kepastian ! haaa ! dea terus on9 dan tengok dea kate dea tak kenal pompan tuh.. maya pown tengok info dea.. aik ! dea senior maya ney.. skola menengah,mara2 A'I dea cakap memang dea tak kenal.. abes macam mane dea boleh tulis macam tuh.. ayat mengundang kemarahan dah ney! aku pon bersusah payah PM dea tny kenapa dea tulis macam tuh.. las2 dea ta nak balas.. bile aku chek balek wall A'I aku tgk dea dah padam ! kuang asam engkau pompan ! aku kol A reprt sume ny.. A cakap mybe dea saje nak porak peranda ern ! cishh ! kuang asam lemak ayam ! aku tengok engkau buat lagi,aku luku2 pale ko campay botak ! maen2 nan aku ye ! lepas ney aku nak bela BUAYA ! sape cari pasal dekat aku,aku suruh BUAYA aku pergi makan dea ! ciap lah nanti ! puas haty aku !
ney dea buaya yang bakal aku beli ! besa kan ! tawu takowt ! dah tuh dok jerk diam2 dekat sane jangan dok kaco life org laen ! klo korang ta takowt jgk,t maya beli singa ! arummmm !